Ulkokausi sai surkean päätöksen

Viimeinen hyppyharjoitus ennen Mokpon valmisteluleiriä toi valonpilkahduksia tekniikan löytymisestä. Vihdoin sain maastalähtöjä korkealta, joka on todella tärkeää loppuhypyn onnistumisen kannalta. Myös sopeutuminen aikaeroon sujui erittäin hyvin ja jalat liikkuivat vihdoin vikkelästi. Odotin jo kovasti hyppytreeniä leirillä, sillä olin saanut hyvin iskostettua oikean maastalähdön mielikuviini. Näin jälkeenpäin ajateltuna ajatukset tekniikasta ja muutenkin tuntemukset olivat hyvin lähellä hallin EM-kisoja.
En kuitenkaan päässyt hyppäämään odottamaani treeniä vaan käsi vääntyi pahasti telinevoimistelussa. Koskaan ennen käteni ei ole jumittunut, eikä sitä osannut mitenkään aavistaakaan.  Käteni kiertyi niin paljon tangon ympäri etten päässyt itse enää irti remmeistä, vaan valmentajani ja yksi korealaisista valmentajista tulivat auttamaan minut pois. Nopeasti kylmää sekä sen jälkeen joukkueen lääkärin tarkastellessa peukaloa näki selvästi miten luonnottomasti sormi taipui. Todellisuus iski vasta lääkärin kanssa pidetyssä palaverissa kun hän sanoi, ettei kädellä pysty hyppäämään vaikka tiesin sen jo aiemmin.
Olin tiistaina 30.8 leikkauksessa Helsingissä. Korjattavaa oli aika paljon enemmän sillä peukalo oli pyörähtänyt oletettua pahemmin. Nivelsiteen katkeamisen lisäksi mm. lihasta, nivelkapseleita… Olen nyt saanut aloittaa kevyet liikelaajuuksien hakemisen ranteeseen ja sormiin myös peukaloon jota on vielä erittäin vaikea liikuttaa edes vähän. Nyt vaaditaan vain kärsivällisyyttä ja keskittymistä oikeisiin liikkeisiin. Kolmen viikon kuluttua on tarkoitus aloittaa kuntoutus pikku hiljaa. Palailen sitten taas kertomaan kuulumisia, kun tiedä tarkemmin miten kuntoutus jatkuu.
Minna

Mainokset
Kategoria(t): Minnan blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s