Kesän kuulumisia!

Kalevan Kisat kilpailtu ja sijoitus tyydyttää, mutta tulos ei. Vihdoin pääsin parempiin olosuhteisiin hyppäämään, mutta silti hypyt oli yllättävän vaikeita. Hyppyjä videolta tarkasteltua minulla oli mitä ilmeisemmin liian matala ote. Laskin otetta edellisissä kilpailuissa, koska viimeiset askeleet olivat tulleet normaalia matalampina. Nyt kuitenkin askeleet tulivat korkeampina sekä nopeus oli mittauksien mukaan hyvät, jonka vuoksi olisi pitänyt palata normaaleihin otekorkeuksiin. Tämän vuoksi seiväs liikkui liian nopeasti eteenpäin, enkä pystynyt tekemään hyppyä normaalissa ryhdissä.
Nyt on alkuviikolla tehty muutamia kovempia harjoituksia ja viikonlopun tekniikkatreenissä on tarkoitus hypätä normaalilla otteella. Kuten myös tarkoituksena hypätä vähän isommilla seipäillä lingolla (valmentaja antaa hieman vauhtia yläselästä) valmistautuakseni MM-kisoihin. Jos hyppy oli Kalevan Kisoissa näin pienestä kiinni niin toki harmittaa ihan älyttömättömästi, mutta samalla se olisi erittäin hyvä tieto MM-kisoja ajatellen.
Maanantaina on matkustus Koreaan ja menemme ensin valmisteluleirille Mokpoon, josta siirrymme hyvissä ajoin ennen kisoja Daeguun. Siellä alkupäivät ovat totuttautumista ilmastoon ja aikaeroon, mutta silti aikaa jää myös muutamalle tiukemmalle harjoitukselle sekä tekniikka treenille. Pohjana kisoihin valmistautumiseen on käytössä muutaman vuoden takaisen Osakan MM-kisojen treenisuunnitelma. Se toimi hyvin silloinkin, joten siitä saa hyvin suuntaa.
Nyt on vain tärkeää unohtaa alkukesän epäonnet ja luottaa siihen, että fyysinen kunto on hyvä. Kahdessa tekniikka treenissä voi kuitenkin niiden hyvin onnistuessa saada tekniikan helpostikin oikeille raiteille. Nöyränä, mutta toiveikkaana kohti MM-kisoja! Minna

Mainokset
Kategoria(t): Minnan blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s